Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslancům je to jedno. Neuměli posoudit ani zákon o zdanění svých vlastních paušálních náhrad.

3 0
možnosti
Foto

mám to podobně...dph tel., noťas a web a občas sw či hw si odečtu. Občas hotel ze "služebky" z benzinu a oprav auta ač ho používám výhradně k podnikání nikoli (cca 8500 nákladů měsíčně). Jsem línej se mazat s knihou jízd.

Do dvou M se ale bohatě vejdu.

0 0
možnosti

Není mi jasné, jak se budou vykazovat náklady k nadlimitní části příjmu. Nebo to poměrně ? Při obratu 4 mega budu aplikovat paušál na dvě mega a celkové náklady vydělím dvěma, aby odpovídaly těm 2 megám ?

0 0
možnosti
Foto

Ne.

V takovém případě nelze paušál použít, ani pro příjem do 2M a nad 2M doklady. Doklady je nutné na všechny náklady, paušál se nesmí použít,

1 0
možnosti
Foto

Jen drobnost:

Pokud je nějaký limit stanoven DO, tak je to včetně limitní částky.

V tomto případě budete schovávat paragony při dosažení příjmů 2,000.001,- Kč a více .... když už jste tedy začal hodnotit na korunu.

2 0
možnosti

Každý politik by měl mít aspoň rychlokurs základů ekonomiky. Ideální by bylo před vstupem do politiky napřed založit firmu a zaměstnat aspoň na půl roku deset lidí. Věřím, že slovo nezaměstnanost by rychle zmizelo a platy by dokonce rostly.

2 0
možnosti
Foto

Ano jsme donuceni chránit si svůj majetek před všežravým státem.  Někomu se dokonce i vyplatí najmout si na tuto ochranu specializované firmy.  Ti sice také nic nevytváří, jako politici a úředníci, ale alespoň zabraňují státním loupežníkům, aby vás úplně okradli.

2 0
možnosti

J71a88n 86R80á20ž

18. 9. 2014 18:25

S hlavni myšlenkou článku souhlas, ale neodpustím si poznámku: Když jste plátce DPH a zahazujete účtenky od benzinu, tak to není velkorysost,ale blbost.

3 0
možnosti

když ale jezdí zcela soukromým vozem, nikoli vozem zaevidovaným v jeho firmě, tak co jinýho má dělat?

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 874x
Zajímá mne podstata problému. Bohužel, ne vždy se ji z médií dozvíme. Nemám rád černobílé vidění světa. Proč se ten člověk chová tak jak se chová? Co já nebo ty děláme špatně, že ten svět vypadá tak jak vypadá ?

Seznam rubrik